Webes megjelenést támogató megoldásaink


  • Tárhely

    Tárhely

    A megfelelő tárhely-szolgáltatás kiválasztása elég összetett feladat lehet még cége informatikusai számára is. Nem mindegy, hogy egy egyszerű információs weboldalhoz, vagy egy minden igényeket kielégítő webshophoz keres szervert. Szolgáltatásainkat az Önök igényeihez alakítjuk.

    A kisebb, kompromisszumokat rejtő tárhely-szolgáltató vállalkozások is meggyőzőnek tűnő ajánlatokkal kereshetik meg, azonban ha ezek nem jól teljesítenek, gyakrabban fordulhat elő átmenetei üzemkiesés.  Ez kellemetlenségeket okozhat, és ennek egyben az Önről vagy cégéről kialakult pozitív benyomást romboló hatása is van, és a közvetlen üzletmenetre is kihathat.

    Saját webes tartalmát Ön határozza meg, a megjelenítéséhez szükséges technikai igényeire nálunk egy helyen talál rugalmas kínálatot. Hozzáértő szolgáltatóként gazdaságos, megbízható és ügyfélbarát megoldásokat nyújtunk. Nem probléma, ha Ön első bemutatkozó honlapjához keres tárhelyet, több nagy forgalmú webshopot szeretne elhelyezni, vagy professzionális fejlesztő, összetett technikai igényekkel.

    Érdemes olyan szolgáltatót választania, aki sokéves tapasztalattal rendelkezik, számtalan weboldalt szolgál ki munkaidőben és azon túl elérhető rendelkezésre állással. A mi ügyfélszolgálatunk napi 12 órában várja az ügyfelek észrevételeit, problémáit, ahol megbízható szakemberek segítségére számíthat. Válassza a mi tárhelyszolgáltatásunkat, és velünk elégedett lesz!

    Kedvezményes ár:

    Web tárterület bérlet szolgáltatás: 5500 Ft+ ÁFA/hó

    További kedvezmény igényelhető Mini és Normál csomagban személyesen.


  • Domain

    Domain

    A domén a számítógépek (kiszolgálók) azonosítására szolgáló névtartomány. Az internetre csatlakozó összes számítógépnek egyedi azonosítója, ún. IP-címe van, ami hasonló a személyi igazolvány számunkhoz. A számítógépek közötti kommunikáció (adatátvitel) ezen címek között zajlik. A doménnevek valójában ezen nehezen megjegyezhető IP-címeket teszik könnyen megjegyezhetővé, egyben egyedivé. A legfelsőbb szintű doménnevek – végződésük alapján – alapvetően két nagy csoportba oszthatók: nemzetközi fődomének és nemzeti domének. A nemzetközi fődomének (Top Level Domain –legfelső szintű tartomány) közé tartozik például a .com, a .net vagy a .org kiterjesztésű doménvégződések. A nemzeti domének végződései egy-egy ország nevéből képzett rövidítések (az ISO 3166-1 szabvány szerint), például: .huMagyarország, .atAusztria, .deNémetország, .frFranciaország, .jpJapán. A doméneket speciális alkalmazások (DNS– névszerverek) tartják számon és böngészés alkalmával azonosítják, párosítják a hozzá tartozó IP-címmel. Amennyiben a domén mögött világhálós tartalom (honlap) van, a doménhez tartozó, tárhelyen lévő kezdőlapot (index.html vagy index.php) a szerver kiszolgálója elküldi a világháló segítségével a böngésző számítógépére és a honlap megjelenik a monitoron.

    Cégünk vállalja:

    – magyarországi (.hu domain, .co, .hu domain stb.) és nemzetközi (.com domain, .net domain, .org domain, .info domain, .eu domain) valamint további nemzetközi felső szintű domain-nevek (TLD) regisztrációját és fenntartását.

    – Más szolgáltatótól való átregisztrálást és fenntartását.

    – Mindennemű domainnel kapcsolatos ügyek intézését

    Kedvezményes ár:

    Domain név regisztráció és karbantartás szolgáltatás: 4500 Ft+ ÁFA/év

    További kedvezményes csomagjaink személyes megkeresés útján érhetők el.


  • Korszerű, dinamikus vállalati honlap, weblap

    Korszerű, dinamikus vállalati honlap, weblap

    Céges weboldalak fejlesztése során leggyakrabban egyedi fejlesztés vagy egy weboldal sablon, keretrendszer testreszabása történik. Cégünk jellemzően a WordPress rendszert alklamazza. A weblapfejlesztés legfőbb célja, hogy egy olyan weboldalt készítsünk, amely amellett, hogy értékes információtartalommal bír, vonzó és igényes megjelenésű, még jól használható is legyen. A használhatóság fogalmá- hoz sok követelménynek kell megvalósulnia egy weboldalon:

    – gyors és könnyű információszerzés;

    – jól megfogalmazott szövegek az oldalon (helyes nyelvhasználat);

    – olvashatóság;

    – válogatott, szemléletes médiaelemek;

    – a site tartalmi áttekinthetősége;

    – átlátható és logikus oldalelrendezések;

    – logikus site-struktúra;

    – egyértelmű navigáció;

    – könnyen kezelhető, felhasználóbarát felület.

    Nem elég viszont csak az, hogy megalkotunk egy weboldalt, ami szép, mű- ködőképes és még a felhasználói igényeknek is eleget tesz, hanem azt is biztosí- tani kell a weblapfejlesztőknek, hogy az a későbbiekben:

    – könnyen bővíthető, módosítható legyen;

    – különböző böngészőkben és felbontásban egyaránt jól jelenjen meg és

    – különböző eszközökön jól jelenjen meg.

    A weblapkészítés nem csak abból áll, hogy egy weboldalt előállítunk, ami jól működik; hanem az is fontos, hogy olyan weboldalt állítsunk elő, amely a későbbiekben könnyen karbantartható, könnyen bővíthető, módosítható és könnyen fenntartható, azaz könnyedén elvégezhetőek rajta a napi frissítések. Emiatt kell mindig okosan és átgondoltan felépíteni oldalainkat a kódolás szintjén is. Ha a későbbi bővíthetőségre és fenntarthatóságra nem gondolunk, akkor egy „halott” weboldalt fogunk üzemeltetni, aminek nincs változó tartalma, emiatt nem is igazán látogatott. Weboldalaink reszponzívak, vagyis a keretrendszer biztosítja azt, hogy ezek az oldalak be legyenek tördelve tabletre és mobilra is. A weblapok továbbá jól keresőoptimalizálhatóak (SEO).

    Kedvezményes ár:

    Korszerű, dinamikus vállalati honlap szolgáltatás: 250 000 Ft

    Az alapárból további kedvezmények a személyes felmérés és egyeztetés után érhetők el.


red-arrow-curved-upright_flip