MinDig TV Extra-új!

A Printer-fair Kft., mint az Antenna Hungária szerződött partnere az alábbi szolgáltatáscsomagokat kínálja Önnek, hogy a televíziózás továbbra is maradandó élmény legyen!

A  MinDig TV Extra előfizetéses műsorelosztó szolgáltatás, mely a földfelszíni digitális műsorszóró platformon keresztül érhető el. A 12 ingyenesen fogható csatorna mellett az Alapcsomagban 19 db fizetős csatornát kínál, a Családi csomagban további 17 csatorna érhető el. Az Alap- és Családi csomag mellé három kiegészítő csomag is előfizethető. Ezek a következők: Világjáró, Aktív+ és HBO.

A szolgáltatás főbb jellemzői:

– megfelelő vételi körülmények esetén, kifogástalan, zajmentes kép- és hangminőség,

– elérhetők a legnépszerűbb tévécsatornák,

– egyszerű telepítés,

– alacsony beruházási igény, egy tetőantennával és jelátalakító berendezéssel (dekóder vagy CA modul) és egy kódolt kártya segítségével fogható.

 

MinDig TV Extra Alapcsomag csatornái:     1199Ft-tól*


 

 

 

 
 

 

 

 

MinDig TV Extra Családi csomag csatornái:     2199Ft-tól*


 

 

  

 

 
 

 

* Alap-, Családi, csomagokra vonatkozó 1 év határozott időre létrejövő szerződéssel a határozott időszak első 3 hónapjában, 2 év határozott idő esetén az első 6 hónapjában érvényes havi díj a 4., illetve 7. hónaptól a MinDig Tv Extra szolgáltatás mindenkor hatályos ÁSZF-ben meghatározott szolgáltatási díj (jelenleg az Alapcsomag bruttó 1699 Ft, a Családi csomag bruttó 2999 Ft) lép életbe. Határozatlan idejű szolgáltatás vásárlása esetén a mindenkor hatályos ÁSZF-ben meghatározott szolgáltatási díj fizetendő.

 

Kiegészítő csomagok – csak meglévő Alap- vagy Családi csomag mellé választható.

VILÁGJÁRÓ     499Ft-tól*

 

 

MinDIG TV Extra VILÁGJÁRÓ csomagjával felfedezheti messzi tájak és az ott élő emberek, állatok és növények világát. Régvolt korokba repítheti képzeletét egy kényelmes kanapé ölelésében és izgalmas történelmi kalandok részesévé válhat. A csomag csatornáit böngészve a nap 24 órájának egyetlen pillanatát sem töltheti unalomban.

 

AKTÍV+     499Ft-tól*

 

 

 

 

A MinDig TV Extra AKTÍV+ csomaggal egy percre sem marad egyedül! Napközben sport és természetközeli műsorokból válogathat a DIGI Sport 2, az Eurosport2, valamint a Fishing & Hunting csatornán, éjszaka a Brazzers TV kínál izgalmas pillanatokat. A FilmBox csatornák kasszasikereket, és szakmai elismerésben részesült alkotásokat sugároznak, szinkronizálva és reklámok nélkül.

 

FILMBOX LIVE – TELEVÍZIÓ ÚJRATÖLTVE

Az Aktív+ kiegészítő csomag mellé díjmentesen veheti igénybe a több mint 1000 filmet, és 9 TV csatorna programját kínáló Filmbox LIVE-ot!

A Filmbox Live egy alkalmazás, amelyen keresztül TV csatornákat és filmeket nézhet több képernyőn: okostelevízión, számítógépen, tableten, okostelefonon – bárhol, bármikor, korlátlanul.

Mit nyújt a Filmbox Live?

– korlátlan hozzáférés

– 3 magyar nyelvű mozicsatorna: FILMBOX, FILMBOX FAMILY, FILMBOX HD

– 6 szórakoztató csatorna: extrém sport, küzdősport, zene, divat, ismertterjesztő és művészfilmekkel

– több mint 1000 műsorból álló videótár

– bármilyen képernyőn: okostévé, számítógép, tablet, laptop, okostelefon, konzol, ios és android platform is

Aktiv+ kiegészítő csomagra történő, vagy már meglévő előfizetés esetén azonnal elkezdheti a filmnézést, ha előfizetőszáma segítségével regisztrál a www.filmboxlive.hu oldalon. (Válassza „Belépés” menüpontban található, „regisztráció szolgáltatón keresztül” funkciót.)

Az alkalmazás letölthető Android 4.0+ és iOS 5.0+ okostelefonokra és tabletekre. Valamint Samsung, Sony és LG Smart TV-kre és Sony PS3/4 konzolokra.

 

HBO ÉS HBO GO     1999Ft-tól*

hbo_akt

 

 

 

HBO = A mozicsatorna! A mozivászon után televízióban itt láthatók legelőször a világ legújabb és legsikeresebb mozifilmjei. A reklámmentes műsorfolyam a nap 24 órájában, Dolby Digital hangzással havonta 20-25 mozipremiert, 10-15 sorozatpremiert, 2-3 új, saját gyártású dokumentumfilm premiert kínál. Csak az HBO-n láthatók azok a magyar és nemzetközi sorozatok, amelyek az HBO saját gyártásaként valósulnak meg.
Az HBO GO-nak köszönhetően az HBO legújabb premierjeit, sikersorozatait, érdekfeszítő dokumentumfilmjeit és saját gyártású műsorait akár számítógépen, táblagépen, mobiltelefonon vagy Smart TV-n is nézheti

2016. 09. 05-i csatorna kinálat. A szolgáltató fenntartja a csatornaváltoztatás jogát, a mindenkori aktuális csatornakiosztás az ÁSZF-ben található.

 

box_card

 

SET TOP BOX + CONAX kártya     12 000Ft

Conax kártya befogadására alkalmas dekóder. Minden típusú tévékészülékhez alkalmas. Jelenleg a Wayteq HD-95CX a MinDig TV Extra ajánlott dekódere!

 

 

antenna_akt

Triax Digi 343 tetőantenna     11 200Ft-tól*

Triax Digi 343 tetőantenna, a DVB-T vételére ajánlott, nagy teljesítményű, könnyen szerelhető, strapabíró digitális földi antenna. Adótoronytól távol, a lefedettségi terület határán is kiváló vételt biztosít. Az ár tartalmazza az antennához tartozó szerelési anyagok díját is.

 

Helyszíni szerelési díj                7 500Ft-tól*

 

*az ár az antenna tartószerkezet függvényében változhat