Rendszerintegráció

Megoldást keres informatikai problémáira? Egységes informatikai rendszert szeretne? A Printer-fair megtervezi, kivitelezi és üzemelteti infrastruktúráját és szoftvereit.
A rendszerintegráció komplex folyamat, melynek eredményeként a heterogén informatikai infrastruktúrát alkotó elemek összekapcsolódnak, következésképpen az informatikai rendszer egy új, egységes, integrált rendszert képez. A letisztult, átlátható és megfelelően automatizált rendszerek megkönnyítik munkatársai mindennapjait. Egy nem megfelelően megtervezett infrastruktúra viszont gátolja az üzemeltetés szolgáltatásainak hatékonyságát, gyakran szolgáltatáskieséssel fenyeget, ezzel a vállalatnak számokban talán ki sem fejezhető veszteségeket okozhat.
Rendszerintergrációs folyamat főbb feladatai:

• IT rendszerek felmérése: meglévő informatikai rendszer szerkezeti és működésbeli átvizsgálása. Tanulmány készítése a kritikus részek megemlítésével.
• Konzultáció: ennek alapján jön létre a jövőbeni rendszer.
• Rendszer részletes megtervezése és kivitelezése: szaktudással és többéves tapasztalattal rendelkező kollégáink állnak a megrendelők rendelkezésére.
• További feladatok: a gépterem, a szükséges erősáramú, szünetmentes és biztonsági rendszerek tervezése, megvalósítása és üzembe állítása.
• Igény szerint az informatikai és telekommunikációs rendszerek működéséhez szükséges hálózatok tervezését, kivitelezését és bővítését is elvégezzük.