Felhő alapú megoldások


  • Felhő alapú telefonközpont

    Felhő alapú telefonközpont

    A Printer-fair Kft. Bérközpont megoldása egy virtuális telefonközpont szolgáltatást biztosít az Önök számára. A virtuális jelentése ebben az esetben, hogy a kommunikáció a meglévő Internet kapcsolaton történik, a voip telefonkészülékek és voip végberendezések egy internetes csomópontban elhelyezett, igen nagy teljesítményű voip telefonközpontunkhoz csatlakoznak.

    A Printer-fair Kft. Bérközpont kiépítésében és felhasználásban megegyezik a hagyományos alközponti – hagyományos telefonközpont – megoldásokkal. A legfontosabb különbség azonban, hogy szemben az alközponti megoldások tetemes összegű beruházási költségével, a Printer-fair Kft. Bérközpont szolgáltatásának nincs kiépítési díja, havi díja pedig függ az igényelt, és a telefonközpontba berendezett telefonszám, mellék, faxvonal számától.

    A bérelhető telefonközpont a lehető legkényelmesebb és legadaptívabb megoldás, hiszen az analóg telefonközpontokkal ellentétben itt nem kell a fővonalak és mellékek számával foglalkoznia, mindig csak annyit használ ezekből, amennyire Önnek szüksége van.

    A Printer-fair Kft. miniPBX és Printer-fair Kft. MaxiPBX központunknál a megszokott webes felületen konfigurálhatja saját virtuális telefonközpontját.

    Mobil irányú hívásainál a már korábban megszokott pozitívumait is tudjuk biztosítani. A Printer-fair Kft. a VoIP-GSM gateway-t előre konfigurálva küldi el Önnek, melybe csak GSM kártyáját kell elhelyeznie. Ezek után az adaptert csatlakoztassa az internetre és máris telefonálhat virtuális telefonközpontján keresztül a legkedvezőbb mobil percdíjakon, vagy akár ingyen (pl. flottás kártya esetében).

    Az igénybe vett bérközpontján keresztül élvezheti a papír nélküli faxolást is. Amit el szeretne faxolni, egyszerűen csak nyomtassa ki a gépén feltelepített virtuális nyomtatóra és a bérközpont elküldi a címzett faxkészülékére az anyagot. Ha faxa érkezik nincs szüksége drága fax készülékre, mert a bérközpontja fogadja az Önnek küldött faxokat és elküldi azokat e-mailben az Ön címére. Csak akkor nyomtassa ki, ha tényleg szüksége van rá! Nem fogy a papírja, nem fogy a festéke!

    Bárhol lehet a világban, a bérközponti mellékét viheti magával, így soha nem marad le egyetlen fontos beszélgetésről sem, és költségei is ugyanazok maradnak, mint itthon! De ne felejtse el, hogy a pizzát NE otthonra rendelje!

    Amennyiben ügyfélszolgálatot üzemeltet, vagy valamilyen okból hívásait rögzítenie kell, arra is van megoldásunk!

    Kedvezményes ár:

    IP alapú telefonközpont: 5800 Ft+ ÁFA/hó

    Konkrét ajánlatot és bekerülési költséget ingyenes előzetes felmérésünk alapján tudunk biztosítani.

     


red-arrow-curved-upright_flip