IT tanácsadásra épülő szolgáltatásaink, megoldásaink


 • IT infrastruktúra tervezésére

  Rendszergazda felhasználói informatikai környezettel kapcsolatos problémák megoldására, IT infrastruktúra tervezésére

  A Printer-fair Kft. rendszergazda szolgáltatásának köszönhetően szakképzett informatikusaink állnak ügyfeleink rendelkezésére. Napi szintű támogatást nyújtunk Önnek és kollégáinak az informatikai problémák, kérdések és hibák elhárításában technikusi és mérnöki szinten egyaránt. Az együttműködés során igyekszünk minél több hasznos információval ellátni Önt és kollégáit, hogy fejlesszük tudásukat és így növeljük hatékonyságukat munkavégzésük során. Informatikai rendszerét folyamatosan és proaktívan tartjuk karban tehát, gondoskodunk annak üzemeltetéséről, állandó rendelkezésre állásáról, hibamentes működéséről és dokumentáltságáról egyaránt. Minden felmerülő kérést és problémát igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt a legnagyobb precizitással és gondossággal kezelni. Összefoglalva, felelős  informatikai rendszerüzemeltetést és támogatást biztosítunk.

  A sikeres vállalkozások vezetői tudják, hogy az informatikai háttér stabilitása közvetlenül befolyásolja a munkavégzésből származó bevételeket. Legyen szó irodai szoftverek, IP-telefonok helyes beállításairól, vagy akár a nyomtatók hálózatba kötéséről, a profin felépített és karbantartott IT-rendszer ma már a cégeknél a hatékony működés alapja, bármilyen tevékenység esetében.

  Kedvezményes ár:

  Rendszergazda szolgáltatás: 2500 Ft+ ÁFA/gép/hó

  További kedvezmények a számítógéppark felmérése és személyes egysztetés után érhetők el.


 • Rendszerintegrációs tanácsadás

  Rendszerintegrációs tanácsadás

  Megoldást keres informatikai problémáira? Egységes informatikai rendszert szeretne? A Printer-fair megtervezi, kivitelezi és üzemelteti infrastruktúráját és szoftvereit.

  A rendszerintegráció komplex folyamat, melynek eredményeként a heterogén informatikai infrastruktúrát alkotó elemek összekapcsolódnak, következésképpen az informatikai rendszer egy új, egységes, integrált rendszert képez. A letisztult, átlátható és megfelelően automatizált rendszerek megkönnyítik munkatársai mindennapjait. Egy nem megfelelően megtervezett infrastruktúra viszont gátolja az üzemeltetés szolgáltatásainak hatékonyságát, gyakran szolgáltatáskieséssel fenyeget, ezzel a vállalatnak számokban talán ki sem fejezhető veszteségeket okozhat.

  Rendszerintergrációs folyamat főbb feladatai:

  • – IT rendszerek felmérése: meglévő informatikai rendszer szerkezeti és működésbeli átvizsgálása. Tanulmány készítése   a kritikus részek megemlítésével.
  • – Konzultáció: ennek alapján jön létre a jövőbeni rendszer.
  • – Rendszer részletes megtervezése és kivitelezése: szaktudással és többéves tapasztalattal rendelkező kollégáink    állnak a megrendelők rendelkezésére.
  • – További feladatok: a gépterem, a szükséges erősáramú, szünetmentes és biztonsági rendszerek tervezése,    megvalósítása és üzembe állítása.
  • – Igény szerint az informatikai és telekommunikációs rendszerek működéséhez szükséges hálózatok tervezését,  kivitelezését és bővítését is elvégezzük.

  Kedvezményes ár:

  Rendszerintegráció megoldás: 10 000 Ft+ ÁFA/óra

  További kedvezmények a számítógéppark felmérése és személyes egysztetés után érhetők el.


 • Szerverek: megoldás, tanácsadás

  Szerverek üzemeltetésével kapcsolatos probléma megoldás, tanácsadás

  Napjainkban a minket körülvevő vállalkozások – maximális hatékonyságuk érdekében – kizárólag kulcstevékenységükre próbálnak összpontosítani. Ez a törekvés legkönnyebben az IT szolgáltatások kiszervezésével (IT outsourcing) valósulhat meg, melynek során egy cég informatikai infrastruktúrájának kiépítésére és fenntartására külső erőforrást/szolgáltatót bíz meg. Erre elsősorban a költségek csökkentése érdekében van szükség, valamint amiatt, hogy a cégek erőforrásaikat még inkább üzleti folyamataikra tudják összpontosítani.

  A Printer-fair Kft. támogatja egyrészt a felhő alapú megoldásokat és azok bevezetését, valamint a hagyományos értelemben vett IT-üzemeltetést. Ügyfeleink igényeinek kiszolgálását nagy tapasztalatokkal rendelkező szakembergárdánk segíti távoli elérés segítségével, valamint on-site jelenléttel.

  A Printer-fair Kft-re van szüksége, ha

  • -szeretné, hogy egy sok éve magas szakmai színvonalon működő, megbízható csapat vigyázza informatikai rendszerét;
  • -szeretné, hogy átvállaljuk az informatikai terheket cégétől vagy rendszergazdájától;
  • -szeretné egy olyan outsourcing-szakértő csapat szakmai támogatását, amely képes teljes körű megoldást biztosítani  bármely felmerülő információtechnológiai problémájára;
  • -szeretné, hogy tervezhetőbbek legyenek a kiadásai egy fix, havidíjas konstrukció segítségével.

  Amit a Printer-fair Kft. nyújt:
  Teljeskörű informatikai outsourcing

  • – hardver és szoftver eszközök, illetve komplett megoldások szállítása, integrációja és üzemeltetése (szerver, kliens,  hálózati eszközök)
  • – irodai eszközökbeszerzése és üzemeltetése (nyomtató, szkenner, fax)
  • – telefonhálózat kialakításaés felügyelete (VoIP hangszolgáltatás, szoftveres, hardveres telefonközpont megoldások)
  • – egyedi szoftverekés alkalmazások fejlesztése

  Kedvezményes ár:

  Outsourcing szolgáltatás: 30 000 Ft+ ÁFA/szerver/hó

  Az alapárból további kedvezmények kaphatók a használt szoftverek és alkalmazások felmérése, valamint személyes egysztetés után.

   


red-arrow-curved-upright_flip