IP telefon


 • Telefon

  Szélessávú Internettel rendelkező ügyfeleknek ajánljuk ezt a VoIP techológián alapuló telefonálási lehetőséget.

  Nincs belépési díj, nincs kapcsolási díj, az elszámolás másodperc alapú!
  Az IP alapú telefon használatával a telefonköltségek jelentősen csökkennek, ez számos esetben 60-70%-os megtakarítást eredményez használóinak.

  * A felhasználó kap egy saját 6 vagy 7 jegyű telefonszámot a rendelkezésre álló körzetekből (pl: 33 26 1), amin őt is felhívhatják.
  * Alacsony előfizetési díj (990.- Ft)
  (Kizárólag lakossági előfizetők számára)
  * Nincsenek bonyolult előhívószámok
  * Fax és üzenetrögzítő csatlakoztatható
  * Akár professzionális, irodai készülékek is rendelhetők
  * Számhordozás (megtarthatja meglévő telefonszámait !)

  A szolgáltatást 3 módon lehet használni:

  1. IP telefonnal
  2. Analóg telefonkészülékkel ún. ATA (Analóg Terminál Adapter) egységhez csatlakoztatva, vagy VoIP routerrel
  3. Headset-tel, USB telefonnal (ezen mód esetén számítógép szükséges)

  Egyedi megoldások
  * Telephelyek összekötése interneten titkosított adatcsatornával (VPN)

  Letölthető aktuális VoIP árlista


 • Bérközpont

  A Printer-fair Kft. Bérközpont megoldása egy virtuális telefonközpont szolgáltatást biztosít az Önök számára. A virtuális jelentése ebben az esetben, hogy a kommunikáció a meglévő Internet kapcsolaton történik, a voip telefonkészülékek és voip végberendezések egy internetes csomópontban elhelyezett, igen nagy teljesítményű voip telefonközpontunkhoz csatlakoznak.

  A Printer-fair Kft. Bérközpont kiépítésében és felhasználásban megegyezik a hagyományos alközponti – hagyományos telefonközpont – megoldásokkal. A legfontosabb különbség azonban, hogy szemben az alközponti megoldások tetemes összegű beruházási költségével, a Printer-fair Kft. Bérközpont szolgáltatásának nincs kiépítési díja, havi díja pedig függ az igényelt, és a telefonközpontba berendezett telefonszám, mellék, faxvonal számától.

  A bérelhető telefonközpont a lehető legkényelmesebb és legadaptívabb megoldás, hiszen az analóg telefonközpontokkal ellentétben itt nem kell a fővonalak és mellékek számával foglalkoznia, mindig csak annyit használ ezekből, amennyire Önnek szüksége van.

  A Printer-fair Kft. miniPBX és Printer-fair Kft. MaxiPBX központunknál a megszokott webes felületen konfigurálhatja saját virtuális telefonközpontját.

  Mobil irányú hívásainál a már korábban megszokott pozitívumait is tudjuk biztosítani. A Printer-fair Kft. a VoIP-GSM gateway-t előre konfigurálva küldi el Önnek, melybe csak GSM kártyáját kell elhelyeznie. Ezek után az adaptert csatlakoztassa az internetre és máris telefonálhat virtuális telefonközpontján keresztül a legkedvezőbb mobil percdíjakon, vagy akár ingyen (pl. flottás kártya esetében).

  Az igénybe vett bérközpontján keresztül élvezheti a papír nélküli faxolást is. Amit el szeretne faxolni, egyszerűen csak nyomtassa ki a gépén feltelepített virtuális nyomtatóra és a bérközpont elküldi a címzett faxkészülékére az anyagot. Ha faxa érkezik nincs szüksége drága fax készülékre, mert a bérközpontja fogadja az Önnek küldött faxokat és elküldi azokat e-mailben az Ön címére. Csak akkor nyomtassa ki, ha tényleg szüksége van rá! Nem fogy a papírja, nem fogy a festéke!

  Bárhol lehet a világban, a bérközponti mellékét viheti magával, így soha nem marad le egyetlen fontos beszélgetésről sem, és költségei is ugyanazok maradnak, mint itthon! De ne felejtse el, hogy a pizzát NE otthonra rendelje!

  Amennyiben ügyfélszolgálatot üzemeltet, vagy valamilyen okból hívásait rögzítenie kell, arra is van megoldásunk!


 • Egyéni fővonalak

  Ha nem szeretné igénybe venni bérközponti szolgáltatásainkat, akkor egyesével tudunk Önnek szolgáltatni telefonvonalakat legyen szó új telefonszámról vagy a már meglévő telefonszámainak hozzánk történő behordozásáról. Az általunk szolgáltatott telefonvonalakat igénybe veheti ingyenes szoftveres klienssel a számítógépén, vagy nagyon modern és intuitív IP telefonkészülékén. (Amennyiben nem rendelkezik még ilyen készülékkel készséggel tudunk ebben is segíteni.) Abban az esetben, ha nagyon ragaszkodik meglévő analóg telefonkészülékéhez, úgynevezett ATA adaptert tudunk adni, amivel gond nélkül használhatja.


 • Trunk

  Ha már akkora a cége, hogy saját VoIP telefonközpontja van, akkor a tőlünk vásárolt új vagy behordozott telefonszámait elviheti tőlünk Trunk kapcsolaton keresztül is.


 • Kihelyezett központ

  Amennyiben a bérközpont szolgáltatásainál több szolgáltatást szeretne, akkor kihelyezett egyedi fejlesztésű telefonközpont megoldásainkat ajánljuk, akár virtuális környezetben is (pl: Vmware).


 • Telefonközpont

  Idegenkedik az internetes telefonálás lehetőségétől és ragaszkodik a már meglévő vonalaihoz? Ebben az esetben a legnevesebb gyártók hardveres telefonjait tudjuk kínálni a tervezéstől a megvalósításig.


 • Nagykereskedelem

  Tájékoztató a Printer-fair Kft. hívásvégződtetési szolgáltatásáról nagykereskedelmi ügyfeleink részére

  Hívásvégződtetési szolgáltatás nyújtására és igénybevételére vonatkozó feltételek (az összekapcsolásra felajánlott interfész tekintetében):

  Hivatkozás: Vodafone Nagykereskedelmi Hívásvégződtetési Szolgáltatás

  * technológiája: SIP
  * típusa: LAN
  * címe: 185.161.72.243
  * földrajzi helye: BIX – Budapest Internet Exchange
  Budapest, Victor Hugo u. 18-22, 1132

  Hívásvégződtetési díj:

  * 0,2687 Ft/ perc