GINOP 3.2.2-2016 pályázat

A Printer-fair Kft. felhőalapú megoldásaival a GINOP 3.2.2-2016 pályázat minősített szállítójává vált! IP alapú telefon- és Bértelefonközpont megoldásunk megkapta a hamarosan induló GINOP 3.2.2.-2016 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések támogatása pályázat „minősített szállító” minősítését.

A GINOP 3.2.2 pályázatban támogatott partnerek kiválasztását a GINOP 3.2.1 Modern Vállalkozások Programja keretében végezte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.

Ne feledje: ha Ön olyan megoldást választ, melyet a Modern Vállalkozások Programja támogat, akkor Ön a szállítótól nem csak árkedvezményben részesül, hanem a pályázatban elnyerhető támogatás is jelentősen megemelkedik!

Legyen Ön is digitálisan felkészült vállalkozás és válassza megoldásainkat, hogy lépést tarthasson a fejlődéssel!

GINOP3.2.2-2016 pályázat feltételei

A projekt célja a KKV-k informatikai képességeinek fejlesztése és ezáltal a versenyképességük javítása.

A hazai kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) jelenleg korlátozottan használják a korszerű informatikai megoldásokat, a magyar kkv-k vezetői, döntéshozói jelentős arányban hiányos információkkal rendelkeznek az infokommunikációs technológiák (IKT) vállalati felhasználásának lehetőségeiről, előnyeiről.

A kormányzati támogatással létrehozott projekt arra törekszik, hogy segítse olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását egy cég életében, amely kiváltja a hagyományos papír alapú feladatvégzést, vagy a meglévő, korszerűtlenné vált informatikai megoldások cseréjét eredményezi.

Cégünk, a Printer-fair Kft. az alábbi területeken kívánja segíteni leendő ügyfeleit szolgáltatásaival, megoldásaival:

hw websolutions supp cloud_
hardware megoldások webes megjelenést támogató
megoldásaink
IT tanácsadásra épülő szolgáltatásaink, megoldásaink felhő alapú megoldások

Cégünk a Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója, termékeinkhez a Modern Vállalkozások Programjában +5% többlettámogatás jár.