Forgalmazott szoftverek

 • Lansweeper

  lansweeper-logo

  Pontos hálózati leltár létrehozása

  és a teljes IT átláthatóság elérése

   

  Automatikusan gyűjtsön teljes hardver-, szoftver- és felhasználói információt az összes informatikai eszközéről a hálózati leltár felépítéséhez

   • Hardverleltár

  Készítsen átfogó hardverleltárt. A Lansweeper átvizsgálja az egész hálózatát, hogy információkat gyűjtsön a feljelentkezett számítógépekről és azok paramétereiről.

   • Szoftverleltár

  Automatikusan szkennelje szoftvereit Windows, Linux és Mac eszközein. Ennek eredményeképpen teljes  szoftver-  és licencleltár érhető el informatikai környezetéből.

   • Felhasználói leltár

  Kezelje az IT -terület felhasználóinak teljes leltárát . Teljes körű áttekintést kaphat a helyi felhasználókról, az AD -felhasználókról és a hozzájuk kapcsolódó eszközökről.

  Központosított informatikai leltár szükségessége

  Minden informatikus számára az egyik legidőigényesebb feladat az összes informatikai eszköz nyomon követése, hol van helyileg és ki használja. Itt az ideje, hogy ne hagyatkozzon a hibákra hajlamos táblázatokra. A manuálisan összegyűjtött és frissített adatok csak elavult információkhoz vezetnek. A Lansweeper teljes és pontos áttekintést nyújt Önnek a hálózatában zajló eseményekről, automatizálva a hálózati leltárt.

  Hálózati leltár Excel táblázat

  Pontos informatikai hálózati leltár készítése

  A Lansweeper számos szkennelési módszere teljes ellenőrzést biztosít, és lehetővé teszi, hogy beolvassa, amit, amikor és ahogyan szeretne. Készítsen teljes és naprakész hálózati leltárt a Lansweeper Agentless Network Discovery segítségével. Szkenneljen Windows, Linux és Mac eszközöket. Keresse meg és rendszerezze a nyomtatókat, routereket és switch-eket, és kövesse nyomon a még be nem üzemelt vagy a hálózatra éppen fel nem jelentkezett eszközöket. Fedezze fel SNMP-kompatibilis eszközeit hálózatán, és készítsen részletes informatikai hálózati leltárt .

  Szkenneljen külső munkaállomásokat

  Mivel a hálózatok egyre mobilisabbak és bonyolultabbak, bizonyos eszközök egyre nehezebben érhetők el. Gondoljunk például a home officeban vagy érétkesítő kollegáknál lévő laptopokra, a távoli helyeken található eszközökre vagy a védett zónákban lévő gépekre (DMZ). A LsAgent egy kicsi, könnyű alkalmazás, amely helyileg gyűjti az adatokat Windows, Mac és Linux eszközökről, és visszaküldi azokat a Lansweeper telepítéshez. A Lansweeper kezeli a megnövekedett hálózati mobilitást és összetettséget, és áttekintést ad a hálózati leltárról.

  Kövesse nyomon IT -állományát

  Kövesse nyomon a hálózatába még fel nem telepített eszközöket, vagy azokat, amelyeket csere vagy javítás miatt leválasztottak a hálózatról. Az eszközök manuális importálása teljes körű áttekintést nyújt a vállalkozás összes informatikai készletéről. Miután új berendezést csatlakoztatott a hálózathoz és a Lansweeper beolvasta, a vizsgálatból származó további információk automatikusan hozzáadódnak a meglévő hálózati leltárhoz.

   

  Csatlakozzon Ön is a több mint 21 000 elégedett ügyfél közé!

  Lansweeper-General-Customers

  Bővebb információ az alábbi oldalon érhető el: https://www.lansweeper.com/it-network-inventory/


 • Kaspersky

  kaspersky-Logo-Landscape
  A Kaspersky Total Security – multi-device a legmagasabb szintre emeli a digitális biztonságot. Tökéletes biztonsági megoldásunk megvédi magánéletét, pénzügyeit, személyazonosságát, fényképeit, fájljait és családját az internetes fenyegetésektől. Egy termék – egy licenccel – védi digitális életét laptop/asztali számítógép, Mac számítógép, androidos okostelefon/táblagép szinte bármilyen kombinációján

   

  large_3D_KTS_2015_generic_mini_CZ

  -Megvédi digitális életét napjaink internetes fenyegetéseitől

  -Tökéletes védelem – Windows, Mac és Android rendszerre

  -Segít megóvni személyes adatait – pl. a webkamerás kémkedéstől

  -Megvédi pénzét az online bankolás és online vásárlások során

  -Óvja személyazonosságát, fényképeit, fájljait és más értékeit

  -Megvédi gyermekeit az internet veszélyeitől

  -Egyszerűsíti a védelmi beállítások kezelését – minden eszközén

  -Hatékony védelmet biztosít – tehát nem terheli le készülékeit


 • Adobe oktatási megoldások

  software-adobe_newSize

  Adobe az oktatásban.

  Vágjon bele a munkába, és valósítsa meg álmait a diákoknak kedvezménnyel kínált Creative Cloud Összes alkalmazás csomaggal. Az Adobe Creative Cloud több mint 20 iparági szabványnak számító alkalmazást kínál a tervezéshez, fényképezéshez, videókészítéshez és webes fejlesztéshez. Miközben a tanulók egyre több, a munkaerőpiacon nagy keresletnek örvendő digitális készségre tesznek szert, azt is megtanulják, hogyan fejezhetik ki magukat hatásosabban vizuális eszközökkel. Így a világ is felfigyel majd rájuk.

   

  Diákok

  Ma élvonalbeli kreativitás. Holnap versenyelőny.

  Az Adobe eszközei felkészítik a diákokat a kreatív gondolkodásra és a kifejező kommunikációra, így a tantermi elképzeléseiket egyetemi és munkahelyi lehetőségekké alakíthatják.

   

   

   

  Oktatók

  Ingyenes anyagok és inspiráció kéznyújtásnyira.

  Az oktatók által oktatók számára készített Adobe Education Exchange olyan ingyenes platform, amely azonnali hozzáférést biztosít a szakmai fejlődéshez, oktatóanyagokhoz és az osztály kreativitásának fellobbantásához szükséges más eszközökhöz.

   


  Munkatársak

  Hozza el a digitális forradalmat saját intézményébe.

  Kezdje intézménye digitális átalakulását az Adobe felsőoktatási megoldásaival. Kivételes, a leendőtől az elkötelezett öregdiákokig ívelő pályát ajánlhat diákjainak.

  Hiszünk a kreatív gondolkodók erejében!

  Az Adobe eszközei felkészítik a diákokat a kreatív gondolkodásra és a kifejező kommunikációra, így a tantermi elképzeléseiket egyetemi és munkahelyi lehetőségekké alakíthatják.

  Az Adobe eszközei felkészítik a diákokat a kreatív gondolkodásra és a kifejező kommunikációra, így a tantermi elképzeléseiket egyetemi és munkahelyi lehetőségekké alakíthatják.

  Make the Leap – Adobe Creative Cloud. A csomaggal több mint 20 alkalmazáshoz, többek között a Photoshop, az Illustrator és az Acrobat Pro alkalmazáshoz juthat hozzá. A tanárok és diákok több mint 65%-ot spórolhatnak meg!

  Tekintse meg letölthető árlistánkat

  Az Ön Oktatási licencet értékesítő
  viszonteladó partnere:

   

  Printer-fair Kft

  2500 Esztergom, Erzsébet királyné u. 37/a. Fsz. 7.
  +36 33 520 420

  sales@printerfairkft.hu

   

   

   

   


 • OTRS

  OTRS_Logo-300x170
  OTRS, mindenkinek

  Lássa át cége problémakezelését és kövesse nyomon a kéréseket, panaszokat, hibajelentéseket!

  Mi az az OTRS?

  Az OTRS (Open-source Ticket Request System) ingyenes és nyílt forráskódú probléma nyomkövető szoftvercsomag. Önnek lett kifejlesztve, ha olyan megoldást keres, ami leegyszerűsíti a panaszkezelést és emellett szívesen monitorozná beosztottjainak teljesítményét.

  Olvassa el, milyen területeken segíti az OTRS a munkát, és nézze meg, kik használják már a rendszert.

  Ha már használja az OTRS-t, de nincs vele megelégedve, akkor kérjen rendszer-optimalizálást. Részletesen feltérképezzük a folyamatokat és a legjobb beállításokat szállítjuk az Ön cégének.

  További információkért látogassa meg a http://www.otrs-megoldasok.hu/ismerteto oldalt!


 • VMware

  vmware_cloud_logo

   

  A Vmware vSphere az a vezető szervervirtualizációs platform, mely átfogó menedzsmentjével lehetővé teszi a komplett virtuális környezet kezelését. Üzleti értékeket közvetít az első naptól kezdve a hatalmas szervervirtualizáció, az áttörő rendelkezésre állás, a biztonságos automatizált irányítás, valamint az  intelligens belső működés segítségével, ami alkalmazkodik az ön környezetéhez. Automatikus terhelés elosztáson és erőforrás optimalizáción alapulnak a jelenleg testreszabható sablonok.
  Bővebb információért látogasson el a  http://www.vmware.com./hu/products/vsphere/ oldalra.


 • Veeam mentési megoldások

  veeam_2014_logo_color

  Hogyan biztosítjuk a Modern Adatközpont Hozzáférhetőségét
  (Availability for the Modern Data Center)?
  A Veeam 5 nyerő funkciója

  Képkivágás
  Technikai jellemzők bővebben

  Az adatmentés és adatvédelem mára egy meghatározó és stratégiailag fontos területté nőtt az IT üzemeltetésen belül, hiszen nem mindegy, hogy mely adatainkat védjük, milyen szolgáltatási szinteket biztosítunk az informatika számára az adatok visszaállítása által.
  Veeam® Endpoint Backup™ egy egyszerű adatvédelmi megoldást biztosít mellyel könnyen visszaállíthatja Windows alapú gépeit és laptopjait. Amennyiben rendszere összeomlik, a HDD meghibásodik, egy fájl megsérül vagy letörlődik véletlenül percek alatt visszaállíthatja amire szüksége van – mintha meg sem történt volna.

  Bővebb információkat itt talál!