Forgalmazott szoftverek

 • Lansweeper

  lansweeper-logo
  Network Inventory, Asset Management Software bevezetés,és még több….
  kép
  Központilag menedzselhető hardver, szoftver és felhasználó nyilvántartó program
  csík

  A Lansweeper támogatja az összes hálózatos eszközét.
  Windows, Linux, Mac, Vmware, Hyper-V, Routerek, Switchek, Nyomtatók, és bármi egyéb …

  Software Inventory & Licensing
  Rugalmas és könnyen kezelhető felületen keresztül automatikusan követi és felülvizsgálja az összes hálózaton telepített szoftvert. Detektálja, hogy mely programok mely munkaállomásokon vannak telepítve, és azok rendelkeznek-e érvényes licensszel. A beépített licensz figyelő eszköz könnyedén felfedezi az érvénytelen, vagy használaton kívüli licenszeket.

  SNMP Network Management
  SNMP-n keresztül figyeli az olyan hálózati eszközöket, mint például nyomtatók vagy switchek, melyekkel kapcsolatban akár toner- vagy switch port mapping adatokat is kaphatunk.

  Active Directory Integration
  Az egész hálózatról teljes áttekintést kaphat az Active Directory felhasználó- és munkaállomás adataival. OU-n alapuló riportokat készíthet, feltöltheti a felhasználók képeit, törölheti az Active Directory-t, csoportokat hozhat létre, a lehetőségek száma korlátlan!

  Network Inventory & CMDB
  Szerezze meg az egész IT infrastruktúrájának eltárját! A Lansweeper’s CMDB lehetővé teszi a tételek leltárba vételét automatikusan, vagy akár manuálisan is. Detektálja az összes hálózatra kötött hardver eszközt, és követi a változásokat vagy eltávolításokat. Létrehozza a kapcsolatot az eszközök és felhasználók között, csoportosítja az eszközöket, megjeleníti térképen, stb.

  Automated Software Deployment
  Beépített szoftver bevezető programok segítségével elosztja, installálja vagy letelepíti a szoftvereket adott egységekre, vagy egész csoportokra.
  Deploy on a schedule, have non-compliances solved automatically, configure for offline devices to be contacted at a later time and more.
  Időt és pénzt spórol azáltal, hogy az IT infrastruktúra gördülékeny működéséhez szükséges nehézkes és bonyolult feladatokat automatizálja.

  IT Asset Management & Compliance
  A Lansweeper’s nyilvántartó program mindenről azonnali áttekintést nyújt, ami a hálózatán történik. A hardver információktól kezdve a garanciákig, a szoftvertelepítéseken át az antivírus státuszáig. Megvalósítja minden vállalati politika teljesítését, és meg is tartja azt. Figyelmeztet a hamarosan lejáró licenszekről mielőtt azok problémát okoznának.

  Help desk and IT Service desk

  Központosítsa minden kommunikációját és egyesítse az IT eszköz menedzsmentet a Lansweeper Help Deskkel. Egy web konzol képes ellátni a maximálisan testreszabott, single-sign-on környezetet, ami minden részleg számára megfelelő. A hibajegyek webes felületen e-mailen és API-n keresztül kezelhetők.

  Bővebb információt az alábbi dokumentumban talál: Lansweeper Help Desk rendszer

   

  Fogadjuk, hogy ismeri már néhány ügyfelünket!

  Több mint 20 000 vásárló a világban, valószínű, hogy valaki, akit ismer már használja a Lansweeper-t.
  Jól paraméterezhető és rugalmas rendszerünk cégek széles skálájának igényeivel találkozik.

   


  partnerlogok


  Vásárlási feltételek

   

  Licensz megújítás

  Köszönjük, hogy érdeklődik Lansweeper licenszének megújítása iránt. Azért, hogy biztosítsuk a gyors és könnyű megújítási folyamatot az ön számára, kérjük gondosan olvassa el a megújítási folyamatot lentebb. Fontos megjegyezni, hogy:

  • Meglévő előfizetést nem lehet az online üzletben vagy a viszonteladói portálon megújítani.
  • Az árak, amik az online üzletben és a viszonteladói portálon találhatók, csak az új előfizetésekre vonatkoznak.
  • Egy meglévő előfzetés megújításának ára mindig megegyezik az eredeti beszerzési árral. Minden előfzetőnk ár-védelmet élvez.
  • Rendszerünk nem engedi a lejárati idő előtti megújítást, mert ez fennakadást okozhat a régi és az új kulcs között. Amikor a megújítás befejeződött, az ügyfél új kulcsokat kap, melyek a létrehozásuktól kezdve működnek.


 • Kaspersky

  kaspersky-Logo-Landscape
  A Kaspersky Total Security – multi-device a legmagasabb szintre emeli a digitális biztonságot. Tökéletes biztonsági megoldásunk megvédi magánéletét, pénzügyeit, személyazonosságát, fényképeit, fájljait és családját az internetes fenyegetésektől. Egy termék – egy licenccel – védi digitális életét laptop/asztali számítógép, Mac számítógép, androidos okostelefon/táblagép szinte bármilyen kombinációján

   

  large_3D_KTS_2015_generic_mini_CZ

  -Megvédi digitális életét napjaink internetes fenyegetéseitől

  -Tökéletes védelem – Windows, Mac és Android rendszerre

  -Segít megóvni személyes adatait – pl. a webkamerás kémkedéstől

  -Megvédi pénzét az online bankolás és online vásárlások során

  -Óvja személyazonosságát, fényképeit, fájljait és más értékeit

  -Megvédi gyermekeit az internet veszélyeitől

  -Egyszerűsíti a védelmi beállítások kezelését – minden eszközén

  -Hatékony védelmet biztosít – tehát nem terheli le készülékeit


 • Adobe oktatási megoldások

  software-adobe_newSize
  Adobe az oktatásban.

  Biztosítsa a diákok, oktatók és munkatársak számára a vezető asztali kreatív alkalmazásokat, plusz a kapcsolódó mobilalkalmazásokat és szolgáltatásokat. A Creative Cloud mindent tartalmaz, amire szükségük lehet grafikák, videók, webes tartalom és online portfoliók létrehozásához.

   

  Diákok

  Ma élvonalbeli kreativitás. Holnap versenyelőny.

  A kreativitás tantermi támogatása segít a diákok sikerességéhez szükséges kritikai gondolkodás és együttműködési készség fejlesztésében.

   

   

   

  Oktatók

  Ingyenes anyagok és inspiráció kéznyújtásnyira.

  Az oktatók által oktatók számára készített Adobe Education Exchange olyan ingyenes platform, amely azonnali hozzáférést biztosít a szakmai fejlődéshez, oktatóanyagokhoz és az osztály kreativitásának fellobbantásához szükséges más eszközökhöz.

   


  Munkatársak

  Hozza el a digitális forradalmat saját intézményébe.

  Az Adobe integrált, felhőalapú megoldásai olyan digitális innovációkkal segíthetnek az oktatási intézményeket átalakítani, amelyek tökéletesítik a toborzást, bevonják és felkészítik a diákokat és javítják a működési hatékonyságot és a pénzügyi folyamatokat.

  Hiszünk a kreatív gondolkodók erejében!

  Az Adobe eszközei felkészítik a diákokat a kreatív gondolkodásra és a kifejező kommunikációra, így a tantermi elképzeléseiket egyetemi és munkahelyi lehetőségekké alakíthatják.

  Az Adobe Creative Cloud előfizetéseknél az üzleti csomaghoz képest, most mintegy 60% kedvezményt biztosítunk az oktatási intézmények számára!
  Tekintse meg letölthető árlistánkat

  Az Ön Oktatási licencet értékesítő
  viszonteladó partnere:

  Printer-fair Kft

  2500 Esztergom, Kossuth L. u. 13.
  +36 33 520 420
  sales@printerfairkft.hu


 • OTRS

  OTRS_Logo-300x170
  OTRS, mindenkinek

  Lássa át cége problémakezelését és kövesse nyomon a kéréseket, panaszokat, hibajelentéseket!

  Mi az az OTRS?

  Az OTRS (Open-source Ticket Request System) ingyenes és nyílt forráskódú probléma nyomkövető szoftvercsomag. Önnek lett kifejlesztve, ha olyan megoldást keres, ami leegyszerűsíti a panaszkezelést és emellett szívesen monitorozná beosztottjainak teljesítményét.

  Olvassa el, milyen területeken segíti az OTRS a munkát, és nézze meg, kik használják már a rendszert.

  Ha már használja az OTRS-t, de nincs vele megelégedve, akkor kérjen rendszer-optimalizálást. Részletesen feltérképezzük a folyamatokat és a legjobb beállításokat szállítjuk az Ön cégének.

  További információkért látogassa meg a http://www.otrs-megoldasok.hu/ismerteto oldalt!


 • VMware

  vmware_cloud_logo

   

  A Vmware vSphere az a vezető szervervirtualizációs platform, mely átfogó menedzsmentjével lehetővé teszi a komplett virtuális környezet kezelését. Üzleti értékeket közvetít az első naptól kezdve a hatalmas szervervirtualizáció, az áttörő rendelkezésre állás, a biztonságos automatizált irányítás, valamint az  intelligens belső működés segítségével, ami alkalmazkodik az ön környezetéhez. Automatikus terhelés elosztáson és erőforrás optimalizáción alapulnak a jelenleg testreszabható sablonok.
  Bővebb információért látogasson el a  http://www.vmware.com./hu/products/vsphere/ oldalra.


 • Veeam mentési megoldások

  veeam_2014_logo_color

  Hogyan biztosítjuk a Modern Adatközpont Hozzáférhetőségét
  (Availability for the Modern Data Center)?
  A Veeam 5 nyerő funkciója

  Képkivágás
  Technikai jellemzők bővebben

  Az adatmentés és adatvédelem mára egy meghatározó és stratégiailag fontos területté nőtt az IT üzemeltetésen belül, hiszen nem mindegy, hogy mely adatainkat védjük, milyen szolgáltatási szinteket biztosítunk az informatika számára az adatok visszaállítása által.
  Veeam® Endpoint Backup™ egy egyszerű adatvédelmi megoldást biztosít mellyel könnyen visszaállíthatja Windows alapú gépeit és laptopjait. Amennyiben rendszere összeomlik, a HDD meghibásodik, egy fájl megsérül vagy letörlődik véletlenül percek alatt visszaállíthatja amire szüksége van – mintha meg sem történt volna.

  Bővebb információkat itt talál!