Szerviz

A Printer-fair Kft. esztergomi telephelyén önálló szervizzel rendelkezik. Ez a szerviz gondoskodik a cégünk és ügyfeleink számára értékesített informatikai eszközök  – szerverek, munkaállomások, notebookok, monitorok és egyéb számítástechnikai berendezések – garanciális és garancia időn túli szervizéről, a karbantartási szerződések teljesítéséről.

Az itt dolgozó szakemberek több éves tapasztalattal rendelkeznek a különböző számítástechnikai eszközök javításában, emellett rendszeresen részt vesznek a gyártók által tartott szerviz-orientált továbbképzéseken is. Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek átfogó szervizszolgáltatást nyújtsunk, a legmagasabb színvonalon. Ezért folyamatosan bővítjük gyártói kapcsolatainkat, hogy egyre szélesebb eszközpalettán tudjunk mind garanciális, mind garancián kívüli szervizszolgáltatásokat nyújtani.

A javításokat az adott eszköz garanciális státuszának megfelelően végezzük. Minden esetben jelezzük, ha a javítást nem tartjuk gazdaságosnak.

Mindegy, hogy milyen eszközei vannak, és hány helyről származnak! Önnek minden esetben ugyanazt a számot kell hívnia, és a többi már a mi dolgunk! 5×8 órás ügyeleti rendszerünk lehetővé teszi, hogy kollégáink bármikor reagálni tudjanak egy hibabejelentésre. A szerviz az átvett berendezésekért azok átvételkori piaci értékéig vállal felelősséget. Igény szerint, előzetes egyeztetés alapján helyszíni kiszállást is vállalunk.

Szerviz diszpécser szolgálat: 06-33-520-420/208

Amennyiben eszközmeghibásodást szeretne bejelenteni, kérjük használja

hibabejelentő  űrlapunkat.

Szolgáltatásaink

PC szerviz (üzembe helyezés, telepítés, vírusirtás, elektronikai javítás alaplapi szinten, alkatrész csere, felújítás, tisztítás)
-Asztali számítógépek
-Laptopok
-Netbookok
-Táblagépek
Elektronikai javítások
-Tápegységek, töltők, áramkör és csatlakozók javítása, cseréje
-Monitorok, kijelzők cseréje, sérült gombok, kábelek javítása)
-Inverterek cseréje
-Nyomtatók tisztítása, javítása
Hálózatépítés
-Otthonok, irodák, komplett irodaházak számítógépes és telefonos hálózati infrastruktúrájának kialakítása

Adatmentés

-Adatmentés sérült adathordozókról (memóriakártya, merevlemez, optikai tárolóegység)

.