Hardware megoldások


 • Infrastruktúra szolgáltatás, virtuális szerver

  Virtualizáció:
  Komplex szerverkörnyezetek virtualizálása Vmware, illetve Hyper-V megoldásokkal. Tervezéstől az üzemeltetésig minden feladatot elvégzünk.

  Mi is az a virtualizáció?
  A jelenlegi szerverek architektúrája egyszerre csak egy operációs rendszer futtatását engedi meg. A szervervirtualizáció úgy oldja fel a szerverek hagyományos „egy az egyhez” architektúrájának korlátait, hogy absztrakt módon elválasztja az operációs rendszert és az alkalmazásokat a fizikai hardvertől, és így költséghatékonyabb, mobilisabb és egyszerűbb szerverkörnyezetet hoz létre. A szervervirtualizáció segítségével egyetlen fizikai szerveren virtuális gépként több operációs rendszer is futtatható, amelyek mindegyike hozzáfér az alapjukat képező szerver fizikai erőforrásaihoz.
  A szervervirtualizáció szabadjára engedi a napjaink erős szervereiben rejlő lehetőségeket. A legtöbb szerver kapacitásának kevesebb mint 15%-át használja ki. A virtualizáció lehetővé teszi a maradék 85% erőforrás kihasználását is!
  A VMware vSphere olyan teljes szervervirtualizációs platformot kínál, amely:

  • – 80 százalékkal jobban kihasználja a szerverek erőforrásait
  • – akár 50 százalékos megtakarítást is jelenthet a tőkeráfordítás és a működési költségek vonatkozásában
  • – 10:1-es, vagy még jobb szerverkonszolidációs arányt biztosít


 • Mobil és vezetékes internet hozzáférési szolgáltatás

  Az Internet mára a mindennapok részévé vált. A Printer-fair Kft. által biztosított szélessávú internet hálózaton kényelmesen, kompromisszumok nélkül internetezhet az országban bárhol. Válassza a mobilinternet szolgálataásunkat és netezzen szabadon irodájában, otthon vagy útközben, notebookon, asztali számítógépen vagy akár mobiltelefonján. Mobil internet szolgáltatásunk segítségével irodán kívül is könnyen elérheti munkahelyi hálózatát, céges levelezését. Keresse meg a legjobban Önhöz illőt internetes ajánlataink közül, melyek egyaránt tartalmaznak megbízható, nagysebességű csomagokat, és költséghatékony megoldásokat is.

   

  A havidíjas mobilinternet-szolgáltatás előnyei

  • – Tervezhető költségek mellett, korlátlanul használhatja a mobilinternetet, hiszen a 0 Ft-os túlforgalmazási díj mellett      többé nem kell magas számláktól tartania.
  • – A túlforgalmazásért nem kell fizetnie, és internet-összeköttetése sem szakad meg, csak lelassul, ráadásul a  sávszűkítés minden hónap végén automatikusan törlődik.
  • – Amennyiben elégtelennek ítéli a csomagjában foglalt adatforgalom mennyiségét, akkor akár a hónap közepén is válthat  egy magasabb díjcsomagra, ezáltal pedig az eredeti sávszélesség is azonnal visszaáll.

  Kiknek ajánljuk a havidíjas mobilinternet-szolgáltatást?

  • – Azoknak a kis- és közepes méretű vállalkozásoknak, melyek eddig a költségek kiszámíthatatlansága miatt nem  használtak mobilinternetet.
  • – Olyan cégeknek, melyek munkatársai gyakran vannak úton, és az irodán kívül is szeretnék elérni az internetet.

  Kedvezményes ár:

  Üzleti ADSL alapú internet hozzáférés szolgáltatás 5Mbit/0,5Mbit csomagban 2 év hűséggel: 6617 Ft+ ÁFA/hó

  További kedvezményes csomagok személyesen igényelhetők: 10Mbit-15Mbit-20Mbit-30Mbit sávszélességgel.

  Egyetemes mobil internet szolgáltatás: 2GB adatforgalom 2 év hűséggel: 3484 Ft/hó

  További kedvezményes csomagok személyesen igényelhetők: 1GB – 3GB – 8GB adatforgalommal.


 • Kamera- és megfigyelő rendszerek

  Régen még kizárólag bankok, üzletek és különböző cégek alkalmazták a kamerákat, mára már azonban egyre több magántulajdonban lévő ingatlanon is találkozhatunk ezzel a biztonsági formával. Az esetek többségében az ilyen rendszerek csak kiegészítik a biztonság egyéb fontos szerkezeteit, hiszen eleve csak megfigyelésre szolgálnak. A kamerák minősége egyre jobb, nagyrészt ma már digitális típusokról van szó, amelyek folyamatos megfigyelést tesznek lehetővé, hiszen a rendszerhez kapcsolódó memóriára akár egy évnyi megfigyelt anyag is ráférhet. Így az anyag akár többször is visszanézhető és kereshető.

  A kamerák érzékenysége és extrái szerint nagyon komoly választékból válogathatunk, léteznek éjjellátóak, színesek, fekete-fehérek, fixek, mozgathatóak, zoommal, fókusszal rendelkezők is. Sőt legtöbbjük általában valódi távfelügyelettel rendelkezik, azaz internettel, telefonnal rá tudunk nézni otthonunkra, mi is történik ott. A rendszerek legmodernebb vívmányai a vezeték nélküli megoldások, hiszen ezek már rendkívül könnyedén telepíthetőek, valamint az IP alapú megfigyelő kamerák a kép mellett hangot is továbbítanak. Így nemcsak láthatjuk, de hallhatjuk is az ott zajló eseményeket. A vezeték nélküli rendszerek kódolt rádiófrekvencián vagy GSM vonalon működnek és kommunikálnak egymással. A kamerás megfigyelő rendszer óriási előnye az élő őrzéssel szemben, hogy csak egyszeri beruházást igényel, míg az őrszemélyzet folyamatos költséget jelent.

  Legyen szó kültérről, beltérről, vagy speciális körülményekről, a kis bolttól az ipari létesítményeken keresztül a térfigyelő rendszerekig cégünk segít Önnek biztonságban tudni értékeit. Megoldásunkkal távolról nézheti kameráit számítógépével, mobil eszközeivel akár nyaralás közben is. Így nem marad le semmiről!

  Kedvezményes ár:

  5 db IP kamerával kalkulált kiépítés esetén: 500 000 Ft

  Az alapárból további kedvezményeket a szelyes felmérés és a pontos igények tükrében tudunk adni.


red-arrow-curved-upright_flip