COVID19 közlemény

Printer-fair Kft. – Közlemény a COVID19 járvány kapcsán

Tisztelt Partnerünk!

Az új típusú Covid19 vírus, és az ennek kapcsán kialakult járványhelyzet miatt szeretnénk Önt, mint Partnerünket tájékoztatni a Printer-fair Kft. intézkedéseiről, állásfoglalásáról.

Cégünknél fontos a vásárló és beszállító partnereink, valamint munkavállalóink maximális védelme.

Ezzel összhangban az európai országokra is átterjedő COVID19 vírus járványveszélye miatt a zavartalan működésünk érdekében cégünknél minden szükséges higiénés és egyéb óvintézkedést megteszünk munkavállalóink, partnereink biztonságának és egészségének megőrzése céljából.

A Printer-fair Kft. vásárlóinak kiszolgálása továbbra is zavartalanul zajlik, megfelelve a szükséges egészségügyi előírásoknak.

A nem raktári készletezett termékek esetében a beszállítóink által biztosított ellátási láncban fennakadások előfordulhatnak. Ezen termékek esetében mindent megteszünk vásárlóink lehető leghamarabb történő kiszolgálása érdekében.

Kérjük Önt, hogy a járványveszélyre való tekintettel segítse zökkenőmentes működésünket:

  • Részesítse előnyben az email-en, telefonon történő kommunikációt! Rendeléseit, kérdéseit, kéréseit küldje el emailben!

         kereskedelem: sales@printerfairkft.hu                                             

         számítástechnikai támogatás: support@printerfairkft.hu

  • Amennyiben mégis ellátogatna értékesítési pontjaink valamelyikébe, kérjük, hogy az ott dolgozó KOLLÉGÁK KÖSZÖNTÉSÉNÉL MELLŐZZE A KÉZFOGÁST, TESTI KONTAKTUST!
  • A különböző, nagyobb volumenű megrendelések esetén szükséges egyeztetéseket telekommunikációs eszközök, modern konferenciaeszközök (Skype, Teams stb.) segítségével bonyolítsa le, csökkentve a fertőzésveszély lehetőségét!

Cégünk a megfelelő technológiai felkészültséggel, támogató hozzáállással és rugalmassággal igyekszik hozzájárulni ahhoz, hogy a fent említett egyeztetési és kiszolgálási módok semmilyen az üzletmenetünkre hátráltató körülményt ne eredményezzen.

Minden további felmerülő változásról, új körülményről és fejleményről azonnali tájékoztatással leszünk.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Trengerné Dudics Valéria

Ügyvezető igazgató